Rólunk

 

Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Munkánk eredményeképpen célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés, és nem utolsó sorban a környezetünk védelme.

 

Tevékenységi körünkbe tartozik a megújuló napenergia hasznosítással kapcsolatos napelemes rendszerek telepítése, villanyszerelés,  szellőző motorok beszerelése, beüzemelése, tisztítása.

 

Válasszon minket, és mi a  legkorszerűbb technológiát biztosítjuk pénztárca barát áron.

Igényes munkavégzésünk és fiatalos, lendületes csapatunk páratlan.

A nagyvállalatokhoz képest olcsóbban, de minőségben kimagaslóan dolgozunk.

Mobilisek vagyunk, az ország bármely területén szívesen dolgozunk plusz költségek nélkül.

Ingyenes felmérést és árajánlatot készítünk az Ön számára

Gyorsak és precízek vagyunk, célunk, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítsük és a környezetünket tisztábbá varázsoljuk.

 

Válasszon minket, ha precíz, igényes, megbízható, gyors és elérhető árú vállalkozót keres. Részletekért és további információkért, kérjük, keressen fel minket. Elérhetőségeinkhez kattintson ide.

Hírek

Audi Napelempark

Napenergia a legmagasabb szintről: az Audi Hungaria és az E.ON Hungária Csoport közös projektjének keretében az Audi Hungaria két logisztikai központjának összesen 160 000 négyzetméteres tetőfelületén alakították ki Európa legnagyobb, tetőre épített napelemparkját.  A több mint 36 ezer napelemből álló erőmű évente több mint 9,5 GWh energiát termel. Ez az energiamennyiség 3 800 háztartás éves energiaszükségletének felel meg. A megújuló forrásból megtermelt zöld áramnak köszönhetően mintegy 4 900 tonnával kevesebb szén-dioxid jut a levegőbe.   Nagy Örömünkre szolgál, hogy a K-Vill Energy munkatársai is részt vehettek a projekt kivitelezésében.   (https://www.muszaki-magazin.hu/2020/10/11/audi-gyor-europa-napelempark-eon/)
Teljes cikk

Állásajánlat

Állásajánlat   Villanyszerelő és napelem szerelő   Fiatalos, lendületes csapatunkba keresünk kollégákat, napelem rendszerek telepítéséhez, továbbá ipari- és általános épületvillamossági munkák kivitelezéséhez.   Feladatok:   Ipari- és épületvillamossági szerelés Kábel nyomvonalak szerelése, minden szerelési technológiával Kábelhúzás, fektetés Szerelvények beépítése Napelemes rendszereknél inverterek és napelem modulok szerelése Munkavédelmi előírások betartása Elvárások:   Villanyszerelői, illetve egyéb műszaki végzettség Villanyszerelési anyagok és technológiák ismerete Tervolvasás Önálló, precíz munkavégzés Megbízhatóság, pontosság Motiváltság Utazási hajlandóság Előnyt jelent: Napelem rendszerek ismerete és szerelésében szerzett tapasztalat Megújuló energiával kapcsolatos érdeklődés "B" kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlat. Amit kínálunk: Alapbér bruttó 300.000 Ft és 550.000 Ft...
Teljes cikk

K-Vill Energy Kft.

4090 Polgár
Tiszai út 34/a
+36-52-476-479
info@k-vill-energy.hu
K-Vill Energy Kft.