Napelemes rendszer

 

Környezetvédelem és elektromos energiatermelés abból az energiaforrásból, ami mindig rendelkezésére áll és soha nem nyújtja be a számlát. Régebben ez elképzelhetetlen volt, de mind ez, mára lehetséges!

A napelem rendszer által bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy a napsugarakból közvetlenül villamos energiát nyerjen, amelyet akár azonnal felhasználhat.

Rendelkezzen Ön is napelemes rendszerrel, védjük együtt a környezetünket!

 

Hogyan is működik mindez…

A háztetőre telepített napelemes rendszer a fény hatására egyenáramú villamos energiát termel, majd az energiát az inverter átalakítja váltóárammá, amit a háztartási gépek hasznosítani tudnak. Az inverter közvetlenül az épület hálózatára csatlakozik és biztosítja az energiát, amit felhasználhat, a többletet pedig a hálózatra táplálja, ami jóváíródik az Ön egyenlegén.

 

Ha Ön szeretne környezettudatos energia felhasználást folytatni, viszont valamilyen okból nem szeretné az épületre rögzíttetni, mi rugalmasan megoldjuk Önnek, hiszen lehetőségünk van arra, hogy a földre rögzítsük a napelemes rendszert, és kiserőművet hozunk létre.

Hírek

Audi Napelempark

Napenergia a legmagasabb szintről: az Audi Hungaria és az E.ON Hungária Csoport közös projektjének keretében az Audi Hungaria két logisztikai központjának összesen 160 000 négyzetméteres tetőfelületén alakították ki Európa legnagyobb, tetőre épített napelemparkját.  A több mint 36 ezer napelemből álló erőmű évente több mint 9,5 GWh energiát termel. Ez az energiamennyiség 3 800 háztartás éves energiaszükségletének felel meg. A megújuló forrásból megtermelt zöld áramnak köszönhetően mintegy 4 900 tonnával kevesebb szén-dioxid jut a levegőbe.   Nagy Örömünkre szolgál, hogy a K-Vill Energy munkatársai is részt vehettek a projekt kivitelezésében.   (https://www.muszaki-magazin.hu/2020/10/11/audi-gyor-europa-napelempark-eon/)
Teljes cikk

Állásajánlat

Állásajánlat   Villanyszerelő és napelem szerelő   Fiatalos, lendületes csapatunkba keresünk kollégákat, napelem rendszerek telepítéséhez, továbbá ipari- és általános épületvillamossági munkák kivitelezéséhez.   Feladatok:   Ipari- és épületvillamossági szerelés Kábel nyomvonalak szerelése, minden szerelési technológiával Kábelhúzás, fektetés Szerelvények beépítése Napelemes rendszereknél inverterek és napelem modulok szerelése Munkavédelmi előírások betartása Elvárások:   Villanyszerelői, illetve egyéb műszaki végzettség Villanyszerelési anyagok és technológiák ismerete Tervolvasás Önálló, precíz munkavégzés Megbízhatóság, pontosság Motiváltság Utazási hajlandóság Előnyt jelent: Napelem rendszerek ismerete és szerelésében szerzett tapasztalat Megújuló energiával kapcsolatos érdeklődés "B" kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlat. Amit kínálunk: Alapbér bruttó 300.000 Ft és 550.000 Ft...
Teljes cikk

K-Vill Energy Kft.

4090 Polgár
Tiszai út 34/a
+36-52-476-479
info@k-vill-energy.hu
K-Vill Energy Kft.