Szellőző rendszer

 

Szeretne környezettudatosan élni? Szeretné otthonában a megfelelő szellőzést biztosítani? Már rendelkezik szellőzőrendszerrel, de nem talál megfelelő embert, aki tisztítsa és karbantartsa? Válasszon minket és mi megoldjuk a felmerülő problémáit.

 

Gondolta volna, hogy egy átlagos ember életének legnagyobb részét közel 90%-át tölti épületekben (óvoda, iskola, munkahely, otthon, stb.)

Napjainkban a korszerű építkezési mód  (elsősorban jól záró ablakokat, ajtókat, hang- és hőszigetelt falakat értünk ez alatt), nem csak előnyökkel rendelkeznek, hanem jelentős veszélyeket is rejtenek magukban. De ezeket a veszélyeket könnyen ki lehet kovácsolni, ha tudatosan gondolkodunk.

 

Otthonunk vagy munkahelyünk nem megfelelő szellőzése olyan betegségek kialakulásához vezethet, melyek hosszabb távon súlyossá, krónikussá és visszafordíthatatlanná alakulhat. Ezek a kockázati tényezők a következők lehetnek: kórokozók, allergének, kémiai anyagok, amelyek takarításkor vagy egyéb tevékenységgel keletkeznek.

 

Ön most biztosan arra gondol, hogy mindez kivédhető a napi 10-20 perces gyors szellőztetéssel, amit sokan elegendőnek  találnak a levegő cserére. Egyes emberek számára valahogy természetes az, hogy a hagyományos szellőztetéssel cserélődik a levegő, ám nem mindegy, hogy az  milyen minőségű és milyen módon jut be a helyiségbe. Gondoljon csak bele… ha kiengedi az összes meleget az ablakon, vagy esetleg a kintről áramló éppen akkor a szellőztetés pillanatában nem friss levegő (füstös, dugó esetében szénmonoxiddal telített, stb.) nem sokat ér vele.

 

Szellőzés hiányában viszont a lakásban termelődő pára és egyéb szennyező anyagok sem tudnak eltávozni a helyiségekből. A megoldás egy olyan energiatakarékos szellőzési rendszer, amely tökéletesen alkalmazkodik mindennapi életünkhöz és észrevétlenül gondoskodik arról, hogy mindig a szükséges mennyiségű friss levegő legyen otthonunkban. Ez különösen ajánlott olyan otthonokba és intézményekbe, ahol fontos az állandó szellemi frissesség, és mint azt tudjuk ez csak is az agy számára megfelelő arányban biztosított oxigén által érhető el.

 

Ha már rendelkezik szellőzőrendszerrel…

Akkor Ön már biztosan tapasztalta, hogy milyen előnyei vannak a hagyományos szellőztetéssel szemben.

Engedje meg, hogy az Ön számára is adjuk hasznos tanácsokat és ajánljuk szolgáltatásainkat.

A panelépületek és más technológiával épült társasházak szellőzésének az egyik legnagyobb probléma az elhanyagoltság. Elhanyagolt a fő légcsatorna, elhanyagolt állapotúak a motorok, és a lakók sem fordítanak elegendő figyelmet a lakásokban található szellőzőelemek pl. a légbevezető és anemosztátok tisztítására.

A társasházi szellőzőcsövekben az évek során rendkívül sok por és  a helytelenül bekötött konyhai elszívó berendezésekből  akár zsírtartalmú szennyeződések is lerakódhatnak. Ez amellett, hogy tűzveszélyes az egészségünkre is káros hatással lehet. Ez a szennyezett közeg a baktériumoknak és egyéb kórokozóknak megfelelő élőhelyet szolgáltatja. Ezek a baktériumok/kórokozók a szellőző berendezés működése esetén a lakószintekre bejutnak, így az Ön otthonába is.  Ezek a fentebb említett krónikus betegségek kialakulásához vezethetnek. A panelépületek szellőzőrendszerének tisztántartásával egyszerre javíthatjuk komfortérzetünket és egészségesebbé tesszük életterünket.

Korszerűsítse szellőzőrendszerét, hiszen már a legújabb szellőzőmotorok sokkal kifinomultabbak, intelligensebbek elődeiknél. Illetve, ha Önnek csupán tisztításra van szüksége, felhívnánk figyelmét, hogy mi nagyfokú precizitással végezzük azt. Kamerás felvételt készítünk szellőzőrendszerének állapotáról, majd a tisztítás utáni felvétellel összevetve igazoljuk Önnek, hogy mennyire hasznos a szellőztető rendszer illetve, hogy milyen volt a szellőzőrendszerének állapota és milyen lett, miután mi kezelésbe vettük azt.

 

Ha Ön szeretne környezettudatosan élni, és figyelni az egészségére, válassza a szellőzőrendszert napelemmel kombinálva.

Hírek

Audi Napelempark

Napenergia a legmagasabb szintről: az Audi Hungaria és az E.ON Hungária Csoport közös projektjének keretében az Audi Hungaria két logisztikai központjának összesen 160 000 négyzetméteres tetőfelületén alakították ki Európa legnagyobb, tetőre épített napelemparkját.  A több mint 36 ezer napelemből álló erőmű évente több mint 9,5 GWh energiát termel. Ez az energiamennyiség 3 800 háztartás éves energiaszükségletének felel meg. A megújuló forrásból megtermelt zöld áramnak köszönhetően mintegy 4 900 tonnával kevesebb szén-dioxid jut a levegőbe.   Nagy Örömünkre szolgál, hogy a K-Vill Energy munkatársai is részt vehettek a projekt kivitelezésében.   (https://www.muszaki-magazin.hu/2020/10/11/audi-gyor-europa-napelempark-eon/)
Teljes cikk

Állásajánlat

Állásajánlat   Villanyszerelő és napelem szerelő   Fiatalos, lendületes csapatunkba keresünk kollégákat, napelem rendszerek telepítéséhez, továbbá ipari- és általános épületvillamossági munkák kivitelezéséhez.   Feladatok:   Ipari- és épületvillamossági szerelés Kábel nyomvonalak szerelése, minden szerelési technológiával Kábelhúzás, fektetés Szerelvények beépítése Napelemes rendszereknél inverterek és napelem modulok szerelése Munkavédelmi előírások betartása Elvárások:   Villanyszerelői, illetve egyéb műszaki végzettség Villanyszerelési anyagok és technológiák ismerete Tervolvasás Önálló, precíz munkavégzés Megbízhatóság, pontosság Motiváltság Utazási hajlandóság Előnyt jelent: Napelem rendszerek ismerete és szerelésében szerzett tapasztalat Megújuló energiával kapcsolatos érdeklődés "B" kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlat. Amit kínálunk: Alapbér bruttó 300.000 Ft és 550.000 Ft...
Teljes cikk

K-Vill Energy Kft.

4090 Polgár
Tiszai út 34/a
+36-52-476-479
info@k-vill-energy.hu
K-Vill Energy Kft.